Chalet op Landgoed Kerkendel in Kootwijk

Het chalet ligt op het park Landgoed Kerkendel in Kootwijk op de Veluwe, naast bossen en op 5 minuten lopen van de grootste zandverstuiving (Kootwijkerzand) van Europa! Vanaf het park zijn de mooiste fiets- en wandelroutes te volgen.
In de directe omgeving bevinden zich: het Dolfinarium en Walibi in Harderwijk, Paleis ’t Loo, de Apenheul en de Julianatoren in Apeldoorn, het Openluchtmuseum en Burger Zoo in Arnhem, een manege en een golfclub.
Het is ook een ideale omgeving voor paardenliefhebbers. Nabij het park is een paardensportcentrum in Kootwijk waar u uw paard kunt stallen voor enkele dagen of weken. Direct vanaf het park zijn er vele men- en ruiterpaden, een zeer rustig en uitgestrekt gebied. In Kootwijk worden ook regelmatig dressuurwedstrijden gehouden. Kootwijk is echt een dorp voor paardenliefhebbers
Het park ligt op 15 km van Apeldoorn, 12 km van Barneveld en 30 km van Amersfoort.
Goed bereikbaar via snelweg A1. Adres: Kerkendelweg 49, 3775 KM Kootwijk.

Het chalet:
Het 4 persoons chalet heeft 2 slaapkamers, ruime badkamer met wasmachine en CV. De prachtige open hoekkeuken is voorzien van een koel/vriescombinatie en een combimagnetron. De woonkamer is gezellig ingericht met TV en radio/CD/DVD-speler. In het tuinhuisje staat een 6 persoons tuinmeubilair en 2 fietsen. Het grote terras (hele dag zon) grenst aan een mooie vijverpartij.
Dekbedden (éénpersoons) en kussens zijn aanwezig. Keuken- en bedlinnen zelf meenemen. Parkeerplaats voor 1 auto bij het chalet. Huisdieren zijn toegestaan (bij reservering opgeven). Svp niet roken in het chalet. Het chalet is te huur vanaf € 195,--. (midweek/weekend laagseizoen) tot 465,-- (week hoogseizoen). Prijzen excl. € 35,-- schoonmaakkosten (verplicht). Borg poortsleutel: € 50,--.
Geen administratiekosten.

Het park:
Voorzieningen op het park:
- Speeltuin
- Tennisbaan
- Fitness
- Kunstgrasveld
- Sport- en speelplaats
- Kerkendel Plaza met kidscorner en internet
- Uitleen DVD's en leesboeken
- Verhuur kindermeubilair en bedlinnen (bij reservering opgeven)

Op 300 m. is er een klein winkeltje, fietsverhuur, wasserette, subtropisch zwemparadijs en sauna op een Hogeboom Park (korting op toegang). Leuke restaurantjes in de directe omgeving.

Meer informatie?:
Bel of mail ons:
Telefonisch zijn wij te bereiken op nr.:
0224-215317 of 06-21221933.
Website: www.kerkendel98.nl
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-04-24
  • Adverteerder S.J. Huijberts
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 29-08-2008
  • Plaatsnaam Schagen
  • Telefoon 0224-215317
  • Bekeken 1032 x
  • Snelcode info 693975

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.