Te huur: Chalet op de Veluwe (Kootwijk)

Even heerlijk ontspannen, tot rust komen, genieten van de prachtige natuur of gewoon even bijtanken? Ons chalet biedt u alle mogelijkheden.
Het chalet ligt op het gezellige vakantiepark Landgoed Kerkendel op de Veluwe in Kootwijk. Naast het park ligt de grootste zandverstuiving van Europa: het Kootwijkerzand. Dit natuurgebied is maar liefst 700 ha groot. Verder is de natuur overweldigend in deze omgeving met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden en biedt dan ook vele mogelijkheden voor wandel-, fiets- en natuurliefhebbers.
Het chalet:
Het chalet is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met 2 boxsprings en een kastenwand met voldoende hang- en legruimte. De andere slaapkamer is voorzien van 2 één persoonsbedden en een kledingkast. Dekbedden (1 persoons) en kussens zijn aanwezig. Bed-, bad- en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.
De woonkamer is gezellig ingericht met TV en een radio/CD/DVD speler en gratis Wifi. De kamer is voorzien van een schuifpui, die direct toegang biedt naar de tuin met een groot terras en een tuinhuisje. In het tuinhuisje staat een 6 persoons tuinmeubilair, parasol en droogrek. De tuin ligt aan een mooie vijverpartij en is wat de zon betreft heel gunstig gelegen.
De prachtige open hoekkeuken is volledig ingericht met een koel/vriescombinatie, een gasfornuis en een combimagnetron. Keukenlinnen zelf meenemen.
In de badkamer is een douchecabine, designradiator en een grote wastafel. Tevens kunt u gebruik maken van de wasmachine.
Er mag niet gerookt worden in het chalet. Huisdieren (max. 2) zijn wel toegestaan (bij reservering opgeven). Er is een parkeerplaats voor 1 auto bij het chalet.
Het park:
Voorzieningen op het park:
- Sport- en speeltuin
- Tennisbaan
- Fitnesscentrum
- Kunstgrasveld
- Jeu de boulebaan
- Kerkendel Plaza
- Kidscorner + internet

Omgeving:
Het park vormt een ideaal vertrekpunt om de omgeving te verkennen. Op 300 m. kunt u terecht voor vergeten boodschappen, fietsverhuur, subtropisch zwemparadijs en sauna op een Hoogenboom Park. Ook Kootwijk biedt vertier. U treft hier gezellige restaurants en diverse winkeltjes.
Het is ook een ideale omgeving voor paardenliefhebbers. Nabij het park is een paardensportcentrum in Kootwijk waar u uw paard kunt stallen. Direct vanaf het park zijn er vele men- en ruiterpaden, een zeer rustig en uitgestrekt gebied. In Kootwijk worden ook regelmatig dressuurwedstrijden gehouden. Kootwijk is echt een dorp voor paardenliefhebbers.
Wilt u een dagje de stad in? Dan bieden de omliggende steden Harderwijk, Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort uitkomst.
Het chalet is te huur vanaf € 195,-- (midweek/weekend laagseizoen) tot € 465,-- (week hoogseizoen). Prijzen excl. € 45,-- schoonmaakkosten (verplicht) en toeristenbelasting: € 1,30 p.p.p.p. Borg poortsleutel: € 50,--. Huisdieren toegestaan: € 2,-- p.h.p.n.

Meer informatie?: www.kerkendel98.nl
Bel of mail ons:
Tel.nr.: 0224-215317 of 06-43973577
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 10-04-24
  • Adverteerder Marja Huijberts
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-02-2015
  • Plaatsnaam Schagen
  • Telefoon 0224215317
  • Bekeken 248 x
  • Snelcode info 4920496

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail