escaperoom schagen den helder

http://www.escaperoomwarmenhuizen.nl/

Over ons:


De Marlequi is de meest veelzijdige tuinderij van Noord-Holland. Want of je nou op zoek bent naar een fleurig boeket of bloeiend perkgoed, of je een bedrijfsuitje of familiedag wilt organiseren, of je sportief of creatief bent ingesteld of als je juist gewoon wilt relaxen – bij ons ben je altijd van harte welkom.

Wij zijn Margit en Koos Dekker. Samen maken we je het graag naar de zin.

Seizoensproducten

We hebben Bollen-op-pot en violen in het voorjaar. Prachtige boeketten in de zomer. Heel, heel veel pompoenen in het najaar. Exotische fleskalebassen. Bij De Marlequi in Warmenhuizen verkopen we de mooiste groene en bloeiende producten: perkgoed, siervruchten en heerlijke druiven en pompoenen. Van het seizoen natuurlijk, en altijd van eigen kweek. Onze tuinderswinkel is open van Valentijnsdag tot en met Sint Maarten.

Workshops

En we doen meer. We organiseren creatieve workshops voor kinderen en volwassenen, kinderfeestjes en groepsuitjes voor het hele gezin. En natuurlijk bedrijfsuitjes. Barbecue, diner, borrelen? Puur voor de gezelligheid of wil je ook werken aan teambuilding? Kan allemaal. Het hele jaar door, in onze kas of buiten.

Bed & breakfast

Of kom overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers. Midden in het groen met een fenomenaal uitzicht op de Schoorlse duinen. Alkmaar, Schagen, Bergen, Medemblik: Warmenhuizen ligt precies in het midden van alle bekende Noord-Hollandse stadjes. Elke ochtend serveren we natuurlijk een heerlijk ontbijt, met lekkere broodjes en vruchtensap. Logeren bij de boer was nog nooit zo leuk!

Fair de Marlequi

Elk jaar vaste prik: de Fair de Marlequi. Het derde weekend van september is er een grandioze groene sfeermarkt in onze kas, helemaal gericht op tuinieren, home & garden en natuurlijk pompoenen. In de vele stands en kraampjes vind je heel veel leuke, lekkere en originele streekproducten. Mis het niet!

Escaperoom Warmenhuizen: Het marlequi-Mysterie

.Je kunt bij ons een leuke spannende escaperoom doen. Het Marlequi-Mysterie is een moderne, leuke en spannende escaperoom. Stap in de wereld van een tuinder die er in is geslaagd een top koolras te maken maar door noodlot achtervolgd wordt. Een prachtige belevenis op een unieke locatie.


Het Marlequi-Mysterie

Een unieke escaperoom op een bijzondere locatie Dat is het Marlequi-Mysterie bij Tuinderij de Marlequi.

Tuinder Cornelis Dekker is erin geslaagd een perfect koolras te ontwikkelen. Dit ras groeit onder alle weers- en bodemomstandigheden en is zeer lang houdbaar. Een koolras met een gegarandeerde topopbrengst!Voor geen goud, ècht geen goud geeft deze tuinder de geheimen van zijn uitvinding prijs. Helaas heeft het noodlot toegeslagen: Cornelis is aan de gevolgen van een hartinfarct overleden en heeft zijn geheim mee het graf ingenomen. Zijn louche neef Adriaan probeert op alle mogelijke manieren het koolzaad te bemachtigen en struint het hele bedrijf af in de hoop het nog vóór de overname te vinden. Hij waant zich al miljonair!

Lukt het u het zaad binnen een uur veilig te stellen voor de rechtmatige erfgenamen vóórdat Adriaan zijn slag komt slaan?


Escaperoom Warmenhuizen: Het Marlequi-Mysterie

Onze escaperoom is uniek in zijn soort. U kan nergens anders een vergelijkbare kamer tegenkomen. Zowel het thema als de locatie zijn uniek.

Stap in de tuinderswereld en onderga een unieke belevenis. De room heeft leuke raadsels voor de denkers en mooie opdrachten voor de doeners. Het is niet alleen alleen het vinden van codes maar ook het goed oplossen van opdrachten waardoor je steeds verder komt in het verhaal. Kortom voor elk wat wils en leuk voor jong en oud.

Om de escaperoom ervaring compleet te maken kunt u ook kiezen voor een heerlijk diner aansluitend na of voor uw ontsnapping. Café de Ooievaar en restaurant D’Moriaan gevestigd te Warmenhuizen hebben hiervoor een heerlijk menu samen gesteld.

De prijs voor de escaperoom inclusief diner bij één van deze top restaurants bedraagt dan €38,95 p.p. (minimaal 6 personen)

Zijn jullie met minder dan 6 personen en willen jullie genieten van dit arrangement, dan gelden de volgende prijzen: 5 personen €40,95 p.p. 4 personen €45,95 p.p.

Ideaal voor uitje,familie uitje,Bedrijfsuitje,Vrijgezellenuitje,Gezinsuitje,of gewoon met vrienden of vriendinnen een weekendje weg

Het Marlequi-Mysterie kan online geboekt worden. Als u online reserveert kunt u direct zien of het gewenste tijdstip op de gewenste datum beschikbaar is

Heeft uw een voucher of een kortingsbon dan kunt u gewoon online reserveren en ter plekke uw voucher of kortingsbon inleveren. U kunt ook een mailtje sturen naar info@marlequi.nl met uw naam en telefoonnummer, het aantal deelnemers en het gewenste tijdstip. Dan krijgt uw zo spoedig mogelijk antwoord maar dan moet er eerst gecheckt worden of het gewenste tijdstip beschikbaar is.

Reviews

Het is een heel leuk verhaal en de escape room zit super goed in elkaar! Echt een aanrader als je een leuke middag wilt hebben👍🏼 Zeer hartelijk ontvangst bij aankomst van de eigenaren.

Super escaperoom! Leuke opdrachten, pittige puzzels, heel veel lol! Geweldige ontvangst en begeleiding!


Leuke en sfeervolle escaperoom wat over het bedrijf en de omgeving gaat.


Astrid Bleeker

Met vrienden hebben we nét binnen de tijd de puzzels opgelost. Mooi verhaal, helemaal passend bij de streek en de achtergrond van de makers van Escape room Warmenhuizen.
Erg leuk om te doen, en alles is top verzorgd. Van de hartelijke ontvangst tot en met de foto van de escapers aan het eind.
Echt de moeite waard!


Tessa Schuit

Super leuke escaperoom gespeeld! Je ziet dat de kamer met veel creativiteit en persoonlijkheid gemaakt is. Een leuke kamer voor als je al een aantal escaperooms hebt gedaan, maar ik denk ook zeker geschikt voor een eerste keer. Bedankt voor het warme ontvangst, de mooie verhalen en de leuke avond!

Escape Room Warmenhuizen

Warmenhuizen is een dorp.
5 minuten van Schoorl.
10 minuten van Schagen.
15 minuten van Alkmaar.
15 minuten van Heerhugowaard.
20 minuten van Den Helder
40 minuten van Amsterdam

Koos en Margit Dekker
Trambaan 5a
1749 CZ Warmenhuizen
Tel: (0226) 394 538
Mob: 06 – 38916380
E-mail: info@marlequi.nl


  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 28-03-24
  • Adverteerder Koopplein Den Helder
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-07-2016
  • Plaatsnaam Schagen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 722 x
  • Snelcode info 9981063

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail